Cercar en aquest blog

dilluns, 14 de setembre del 2009

Sant Nicolau tanca ses festes en clau


Bones amics i amigues , avui la nostra publicació ens servirà per despedir la temporada de gegants 2009 , tot i que pot ser d`aqui a final d`any hi hagi alguna altre sortida de gegants ja no tindrà res a veure amb les festes patronals .

El passat dissabte i va haver la darrera de les sortides de gegants de l`estiu , en aquest cas els protagonistes van ser en Martí i na Maria gegants d`es Mercadal que són els encarregats de donar inici de les festes patronals menorquines i a la vegada són qui les tanquen per les festes de Sant Nicolau , en les que recordem que tots els pobles envien la sera representació (bandera) en la colcada per a pujar a la montanya del toro , per honrar a la Mare de Déu del Toro , com a patrona de l`illa.

Apartir d`ara les publicacións es voran disminuides a algun resum d`estiu , o a alguna novetat que es desenvolupi a l`hivern .

Els nostres gegants és una epoca que solen aprofitar per descansar i passar per taller per revisar tots els copets que s`hagin pogut fer durant l`estiu .

Doncs res amics , fins la pròxima .