Cercar en aquest blog

diumenge, 12 de juny del 2011

Festa a n´es Passerells







Bones amics dels gegants, ja ha passat una setmana des de que comentaven la sortida des busquerets, aquest dissabte ha estat el torn per una altre escoleta que demana la presencia dels gegants per animar la seva festa de la primavera.





A les 17h els gegants, en Kikus i na Kika i es moro i sa princesa, ja estaven a punt i amb els retocs dels tambors i cornetes de Dalt Sant Joan van iniciar un passacarrers que van estar acompanyats en tot moment per un grapat de gent, adults i petits.





Els carrers de l´Avinguda Menorca van ser els que van recorrer els nostres gegants, que a diferència de la setmana passada, el sol va sortir amb més força i ja es notava la calor d´estiu que es aqui devora.





Quan van tornar a arribar a s´escoleta, els nostres gegants van fer un parell de balls amb les cornetes i tambors que van donar punt i final a la jornada gegantera d´ahir.





Després els tambors i gegants van donar pas als jocs infantils, diferents tallers i diverses actuacions sempre dedicats als més petits de casa.





Nosaltres dir que el proper divendres sortirem per partida doble, la primera serà a les 18h a s´escoleta Sant Josep de Maó i per altre banda, a les 20h assistirem a la festa de la primavera d´escoleta d´Alaior.