Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de juliol del 2016

De Festa en festa i ara arriba Sant Gaietà 2016!

Bones amics i seguidors del blog de la nostra colla, després d`uns mesos de tenir això una mica oblidat, tot i la intensa activitat de la colla tornem i és que els nostres gegants han fet moltes activitats des del passat carnaval.
Els nostres estimats gegants i geganters han participat en molts actes, una festa solidaria a Sant LLuís , després van participar a la III trobada Insular de gegants d`Alaior  amb en Joan i na Rita junt amb la resta de colles de Menorca.

Un dia molt especial, el passat dia 30 d'Abril la nostra colla va partir cap a Sant LLuís a la festa de benvinguda del nou gegant del poble. en Joan Flametes, els seus padrins van ser en Toni es Saig i na Tònia de la Sala,  i a la vegada es van celebrar els 18 anys de na Tecla, així que els seus padrins no podien faltar. El dia no va acompanyar massa però la festa es va poder realitzar  i els gegants van ballar com mai.
Després trobem les tradicionals sortides a les festes de les escoletes, aquest any hem participat a la festa de l`escoleta de Cap de Creus, Es Busquerets que ha fet 25 anys que vam començar a sortir, es Passarells , la festa de Primavera d`Alaior i la festa de l`escoleta de Sant Lluís.

Moltes sortides  amb les quals hem ballat amb la Banda d`Alaior, sa Xaranga de Maó i es Cap de Fibló.

Les festes ja han començat , ara arriba el torn d`Es Castell , Fornells i arribarà el cap de setmana d`encetar les nostres estimades festes de Sant Gaietà 2016, on aquest any els nostres gegants i geganters tenen una important paper més del que habitualment tenen, amb sorpreses preparades.

En Joan estrena part del seu vestuari nou, en Kikus i na Kika estrenen restauració a Llucmaçanes que encara no han pogut lluir. Molts de nervis i ilusió per aquest Sant Gaietà 2016 en breu descobrirem un secret ben guardat!