Cercar en aquest blog

dijous, 30 d’abril del 2009

Tot es comença a moure .

Després d`una època d`inactivitat , esteim apunt de començar la temporada de gegants del 2009. Tot i que per la nostra colla la primera data asenyalada habitualment sol ser el Carnaval , que és l`unic dia a l`any en que podem veure la comparsa de gegants carnavalers a la llum del sol.Tot i que aquests mesos d`inectivitat , es pot dir que és un període de poca activitat cara al públic , però no de portes endins , ja que és el moment en el qual les figures pasan per la revisió del taller i s`arreglen els descosits etc.


De normal els nostres gegants no els i sol fer falta una revisió seria , però sempre hi ha alguna rescadeta o copet .


Aquest any una de les primeres coses que vam fer va ser un repàs a les figures carnavaleres , i l`unica que necesitava un repàs una mica més seriós va ser la del rei Bernat , que tenia un parell de rescadetes pel seu rostra , i no voliem que en el seu dia gran no es pogués lluir així com toca.
Així va ser com el nostra gegant va passar per el taller , i aprofitant l`oacasió es va renovar la imatge del rei. Al igual que es van retocar tan la corona del rei com de la reina.

També s`està arreglant un petit cop de una de les mans d`en Joan , i a na Tònia de la sala.
En en mes en que entrem arribaran les primeres festes de primaver, en les quals fa 18 anys que participem , ja és tota una tradició que els gegants de Llucmaçanes visitin algunes de les escoletes de la ciutat de Maó .
Més endevant donarem les dates exactes de cada una de les festes, fins la pròxima actualització.Aquí teniu una serie d`enllaços on podreu trobar algun video sobre els nostres gegants:

http://www.youtube.com/watch?v=zRoTEVjlShs&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=jJAmb4f6uFo&feature=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=juWwPI3CeaQ&feature=channel_page