Cercar en aquest blog

diumenge, 3 de maig del 2009

Resum en imatges de Sant Gaietà 2007

Avui al igual que vam fer en una de les actualitzacions anteriors , farem un petit resum en imatges del que van ser les festes de Sant Gaietà 2007 , sobretot del diumenge capvespre , que va ser quan la nostra colla va presentar el seu grup de músics oficialment.

En aquestes imatges podreu veure tots els gegants llucmaçaners , acompanyats per na Xisca també de Llucmaçanes però que pertany al grup de gegants del Carnaval del qual disposa la nostra colla.
També es poden observar els gegants de la ciutat de Maó , els gegants d`IBAS i en Miquelet es Salero , tots ells portats per la colla de Maó. El gegant Mimo de l`empresa Queta amb la seva colla, i na Tecla i en Doraemon junt amb la seva colla , representant el poble de Sant Lluis .
Apart del nostra grup de músics també va participar la Banda de tambors i cornetes de Dalt Sant Joan uns grans amics dels nostres gegants, els grallers de Maó i els grallers de Sant Lluis.



Tot apunt per començar .
Es dona el tret de sortida , amb la primera peça interpretada per els nostres músics , i els nostres gegants van ben ballar.

Comença sa desfilada de gegants.

En Joan i na Rita as carrer de sa font.Es grup de músics L`avi i s`àvia ballant ben animatsTots els nostres gegants ballant al carrer MalbugerBall a sa plaça de tots es participants

Foto de sa gran familia llucmaçanera.

Fotos cedides per Àngel Gomila, gràcies Àngel !!!

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=ZB4Uszi8vFc&feature=channel_page