Cercar en aquest blog

dilluns, 5 de setembre del 2011

festes de Barriada

A la publicació d`avui farem un petit resum de les festes de barriada en les quals van participar els nostres gegants.
La primera va ser dia 3 a la barriada de Malbuger , els gegants que es van desplaçar fins a la barriada mahonesa , van ser en Kikus i na Kika . Aquests varen sortir sobre les 17:20 de la Plaça del CIME i vàrem fer un recorregut per la part Nord de l'urbanització. Vàrem arribar a la plaça del CIME A LES 18:05 i els gegants van ballar uns quants balls i van donar per finalitzada la seva participació en la festa de barriada. El gegantó petit que hi ha entre en Quicus i na Quica es diu Daisy, fet per un veí de aquella zona.
Una altre festa de barriada va ser dia 5 , al camí d`es Castell organitzada per el triangle ,(grup de comerciants de la zona).En aquesta festa també van ser en Kikus i na Kika qui van participar en representació de la nostra colla , també i van ser presents els gegants de sa casa d`es Poble(IMSERSO), en Pere i na Gràcia , portats per la colla de Maó , i el gegant Yurka i els capgrssos de la casa d`es Poble portats per la colla d`en Yurka. També hi van participar els nostres amics de la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan i el grup de Majorettes d´Alaior.
La volta va començar a les 19h fent de cap a cap el carrer d`es camí d`Es Castell.
Aquest volteta va durar devers una hora, sempre acompanyats per una multitud de gent, grans i petits que gaudien, de les ballades que feien els gegants a ritme dels tambors mentre que les majorettes mostraven les seves habilitats amb el bastó.
Una vegada arribats a la Plaça del Princep, unes ballades dels gegants donaria pas a Bastió de s´illa que seguiria amb una festes ben concurreguda.