Cercar en aquest blog

dijous, 5 d’agost del 2010

125è aniversari de Sant Gaietà

Bones amic/gues i seguidors d`aquest blog ,demà dia 6 d`Agost dia abans del dia de Sant Gaietà , es celebrarà una romeria i posterior ofrena floral , al nostre patró.
L`acte començarà a les 20:15 de l`esglesia de Sant Gaietà , que per primera vegada obrirà les seves portes per a que Sant Gaietà surti al carrer , per a ser pujat a una galera engalanada per l`ocasió , per a que el patró faci una volta al poble , per conmemorar el seus 125 anys com a patró d`es nostre poblet.L`acte començarà amb un volteig de les campanes per anunciar que Sant Gaietà surt al carrer , i seguidament serà posat a la galera i començarà el seu recorregut.
Però no estarà tot sol , una comitiva acompanyarà la imatge durant el seu recorregut . Encapçalarà la comitiva l`estandart de l`església , seguit per els gegants Joan i Rita , la banda de música de la colla de geganters , el grup folcloric d`es Rebost la galera amb Sant Gaietà , i els caixers que l`escoltaran.
La comitiva pasarà per el carrer Malbuger , sa Font i carrer nou , per tornar després a la plaça de Sant Gaietà , on el Sant baixarà per a presidir l`altar major per a rebre una ofrena floral per part de tota la gent del poble que o desitgi.
Vos i esperem a tots!
GLORIÓS SANT GAIETÀ !