Cercar en aquest blog

dilluns, 30 d’agost del 2010

Festes de Sant LLuís 2010

Bones , amics/gues i seguidors del blog , avui narrarem les pasades festes de Sant Lluís que com no podia ser altre manera , van ser tot un èxit.
Els nostres gegants van participar el dissabte de festes acompanyant en Lluís i na Maria a la seva tradicional passetjada , però enguany hem de destacar el gran nombre de gegants participants , encapçalaven el passacarrers , en Lluís , na Maria na Tecla i en Doraemon , com amfitrions ,els seguien els 3 gegants de Navarcles , es gegant Yurca i els seus capgrossos ,en Xec d`Es Castell, en Llorenç i na Eulàlia d`Alaior junt amb la seva colla , llavors teniem els gegants de sa casa d`es Poble de Maó en Pere i na Gràcia , en Miquelet es Salero i els gegants de Maó en Tomeu i na Guida junt amb la seva colla , i tancant la desfilada d`altura els nostres gegants , en Toni es Saig , na Tònia de la Sala i els Avis Perico i Aguedet que van ballar al so de la Banda d`es Migjorn Gran.


A les 16.45 van sortir ballant des d`es Pla de sa Creu i no va ser fins les 19 :30 que els gegants es van retirar dels carrers de Sant Lluís.
Diumenge matí a les 8 en punt sols van sortir els amfitrions , els gegants convidats de fora de l`illa i la colla d`en Yurca amb el seu gegant.
La volta va ser la mateixa que el dia anterior .

Ja per la nit estava programada la desfilada de carroses, en la qual els nostres gegants tornaven a pendre part , juntament amb la resta de colles que van participar el dissabte excepte Es Castell.
Per aquesta ocasió van sortir 4 gegants més , en Kikus i na Kika , i en joan i na Rita no es van voler perdre la sortida a sant Lluís igual que en Tòfol i tots junts ballant amb la nostra banda de música van omplir de festa tot es Cos de Sant Lluís.