Cercar en aquest blog

diumenge, 19 de juny del 2011

Seguim amb ses escoletes






Bones amics dels gegants!! I seguim amb les sortides dels nostres estimats gegants per les diferents escoletes de Maó i d´altres indrets de l´illa, com el cas del passat divendres que també ens vam desplaçar fins a la població d´Alaior.
Primerament a les 18h en Kikus, na Kika, n´Abu umar i sa princesa van anar fins al carrer de Sant Josep per animar la festa infantil que es celebrava a l´escoleta d´aquell mateix carrer, van estar acompanyats, en tot moment pels més joves de la colla de geganters, i com no, dels seus amics la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan.
Després de fer la baixada pel carrer Sant Josep, unes ballades dels gegants van donar pas als jocs infantils que es celebraven dins la mateixa escoleta.
Mentrestant, els gegants i geganters van anar pujant fins al local de la colla, ja que després a les 20h ens esperaven els fillets i filletes de la nova escoleta d´Alaior, CIP Mestre Duran, que el passat mes d´abril van visitar les nostres dependencies.
Els gegants que van desplaçar-se a la població veïna, van ser en Kikus i na Kika, i per primer cop dins d´aquest any va sortir es nostre estimat Toful que va ser l´atracció principal de la festa.
Tenim que destacar que els fillets del col.legi alaiorenc, van fer també un gegantó, "Es concu Bernat", que va acompanyar a les ballades que en Kikus i na Kika feian al pati de l´escola.
Nosaltres ens despedim per avui, però dimecres dia 22 els nostres gegants tornaran al carrer, en aquest cas per anar fins el col.legi San Jose de Maó per animar la seva festa de fi de curs, que ens avisa que l´estiu i la temporada de festes patronals esta tocant a les portes.