Cercar en aquest blog

divendres, 13 d’agost del 2010

Arriba Sant Llorenç 2010

Bones amics/gues del nostre blog, aquests dies són les festes de Sant Llorenç , a Alaior , i els nostres gegants hi han estat convidats a participar en els diferents actes acompanyant en Llorenç i na Eulàlia .
En el nostre cas , els gegants desplaçats han estat l`avi Perico , s`àvia Aguedet , en Toni es Saig i na Tònia de la sala , que surtiran junt amb geganters i músics a la desfilada de carroses de diumenge vespre apartir de les 20:30 h .
Tot i que els nostres gegants no sortin dissabte de festes i a sa diana de diumenge , els nostres geganters anirann a donar una ma d`ajuda a la colla amfitriona , per fer ballar en Llorenç i na Eulàlia que sempre és un gust .
Així demà els gegants Llorenç i Eulalia d`Alaior sortiran a les 16:45 , acompanyats per en Lluis , na Maria , na Tecla i en Doraemon de Sant Lluís , junt amb la seva colla i en Tomeu , na Guida de Maó , en Pere i na gràcia de sa casà d`es Poble , i en Miquelet es Salero , tots portats per la colla de Maó , i també es gegant Yurka i capgrossos d`es camí d`es Castell amb la seva colla.
Sa diana surt a les 9:00 h amb en Llorenç i na Eulalia i ja per la nit , sortiran de nou en Yurka , els gegants de Maó , de la casa d`es Poble , i els nostres gegants acompanyant en Llorenç i na Eulalia a la desfilada de carroses apartir de les 20 :30 h.

GLORIÓS SANT LLORENÇ A TOT ES POBLE D`ALAIOR!!!!!!!!