Cercar en aquest blog

divendres, 30 de desembre del 2016

Els Reis despedeixen les sortides del 2016


El passat dia 28 de desembre els nostres estimats Reis Mags van sortir a ballar per donar la benvinguda al patge Reial a Sant Lluís.
Els nostres geganters junt amb la colla  agermanada de Sant Lluís, vam fer ballar els 3 màgics gegants que mai deixen indiferents .
Així a les 18 h sortiem de la zona esportiva ballant les alegres melodies de la banda Cap de Fibló que  van interpretar cançons de festes i de nadal, creant un bon ambient per tots els carrers per on transcorria la comitiva.

Aquesta estava formada per els gegants, la Banda Cap de Fibló, 4 patges a cavall, el Patge Reial  en carroatge, i tancant la comitiva 4 patges més a cavall.

El recorregut va transcorrer per tot el poble començant per Son Parruquet, , Duc de Crillon, d'Allemany, Sant Jacint, carrer comte Lannion , Duc de Crillon i el carrer de Sant LLuís.
Molta gent seguia els gegants deixant estampes ben polides de festes de Nadal quan aquets pasaven per els llums de nadal per es Cos .

Una gran sortida seguida per molta gent i a nosaltres ens va servir per despedir l`any 2016, deixant enrera moltes coses bones , moltes de dolentes, però havent marcat un any històric novament. Esperem que el 2017 sigui moltissim millor .


Bon Any 2017 a tothom!!!


Aquí teniu un video resum de l`any 2016!