Cercar en aquest blog

dissabte, 24 de desembre del 2016

Fires de Nadal 2016

Bones amics i seguidors del nostre blog,  com no podria ser d`altre manera com a gran colla activa que som  acabarem l`any envoltats de festa, i és que el passat cap de setmana dia 17 i 18 vam sortir a ballar a dos pobles.

Dia 17 vam participar en els actes de la fira de Nadal  d`Es Migjorn Gran  i pamb els gegants Abu Umar i Nura , que amb un ram típic de nadal.  El recorregut va estar amenitzat en tot moment per la Banda de Tambors i cornetes d`Es Migjorn Gran dirigit per Ague Sales.
Els gegants van ballar per tots els centrics carrers  per acabar finalitzant a la plaça de l`esglesia amb uns alegres balls.

Dia 18 van sortir els nostres tres grans reis mags,  una activitat conjunt amb la colla de Sant Lluís i vam participar activament omplint de festa la població de Sant Lluís durant la seva fira de nadal.

Un recorregut molt alegre que va estar ambientat amb la gran banda d`Alaior que  una vegada més va sorprendre els asistents amb les seves nadales   que van fer ballar gegants i public .

                   Molta gent va participar a aquest passacrrers que es consalida cada any  gràcies a l`iniciativa dels comerciants.
Ara sols falta  desitjar BON NADAL A TOTHOM!