Cercar en aquest blog

diumenge, 4 de desembre del 2016

Les Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016


Les festes patronals de Maó  van arribar,  el final de l`estiu ja era aquí i bé les sortides que vam realitzar va ser el pregó de festes , acte en el qual vam  participar amb tres parelles de gegants,  ells van ser es l`avis Perico i Aguedet,   en Toni es Saig i na Tònia de la sala, i en Kikus i na kika.
Així la nit del pregó van sortir a ballar junt amb la banda de cap de fibló , els gegants van ballar tot el centre de la ciutat , tornant a la plaça  on els gegants van anar arribant i fent el ball a plaça fins arribar els gegants de l`Ajuntament de Maó que van tancar la desfilada del pregó.

Seguidament els nostres gegants van partir  cap al local i es despedien de les festes, ja que el dissabte de festes ,  sortien en Joan , na Rita, na Nura i n`Abu Umar, així els nostres geganters el dissabte de festes van  quedar a les 15;30  per baixar els gegants de l`Ajuntament  i es van preparar al carrer d`Alfons III.
Aixi a les 16:15 les campanes van voltetjar, la mascletà va començar a explotar i es va anunciar  que la festa començava.

La banda de Cap de Fibló  va sortir  davant l`Ajuntament, els gegants van començar a ballar i es va donar inici del passacarrers, la festa ja bullia pels carrers,  el recorregut va ser  el tradicional  , passant, per el carrer Isabel II, carrer d`es frares,  s`arraval,  arrovellada de dalt, moreres, cos, van entrar al geriatric, on la gent major va poder disfrutar dels balls dels gegants i despres van seguir ballant per el cos , carrer de gràcia , infanta i ja cap a l`Ajuntament. Unes festes ben alegres i nosaltres vam tancar la nostra presensia a les festes patronals , però ens quedaba un fet especial, el viatge  a Reus!

Festes: