Cercar en aquest blog

divendres, 22 de novembre del 2013

Altres actes abans de les festes de Maó


Seguim de festa i aquesta vegada anem al barri del camí de ses vinyes de Maó on també van voler orgnaitzar com moltes barriades la seva festa per donar la benvinguda a les festes majors de la ciutat.
Així coincidint amb la Romeria a Gràcia , la nostra colla es va dividir i en Kikus , na Kika, na Nura i np Abu Umar van participar junt amb la Banda d`Alaior en un animat passacarrers per tota la barriada , repartint per tots els carrers alegres balls i melodies per part dels dos grups.
L`acte va durar una mica més d`una hora , i els nostres geganters en cap moment van parar de ballar, en una barriada ja prou coneguda per els nostres geganters ,per les festes de primavera de l`escoleta d`Es Busquerets  i seria la primera vegada que vorien els renovats gegants Abu i na Nura a la ciutat.
Una vegada acabada la passetjada , n`Abu i na Nura es van dirigir a l`Ajuntament de Maó per presidir el hall de l`edifici consistorial junt en Joan i na Rita esperant ja l`arribada del pregó.

Però el dia abans de la festa de barriada  els nostres geganters van marxar a la platja , més concretament  a Son Bou , on van ser convidats amb na Xisca , en Kikus i na Kika i també en Tòfol , que juntament amb la Banda d`Alaior van realitzar un petit passacarrers per la zona de l`hotel Royal , on els turistes no van parar de fer fotografies .
Al final la comitiva junt amb les majorets d`Alaior va entrar a l`interior de l`hotel per interpretar algunes actuacions , on es va donar per acabada la jornada.

Prest arribarà el temps de Nadal i publicarem  la nova postal del 2013!
Seguirem a la vegada publicant les festes de la Mare de Déu de Gràcia .