Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de novembre del 2016

Festes de Sant Climent 2016

Seguint amb la gira estival de festes , els nostres gegants es van traslladar cap a Sant Climent,  els primers en arribar i fer festa van ser en Kikus i na Kika que es van vestir  al capvespre infantil del dijous de festes, els fillets van poder  veure com es vesteix i monta un gegant, i així fer caliu de festa.
En arribar el dissabte de festes de Sant Climent  els gegants que sortirien van ser en Joan , na Rita, Abu Umar, Nura, en Kikus i na Kika , tots ells caompanyats de la Banda Cap de Fibló , que amb les seves alegres melodies van fer ballar tots els gegants i tot el poble.
Els nostres estimats gegants van  sortir amb un ball davant l`esglesia de Sant Climent,  després de molts aplaudiments els gegants es van desplaçar cap el carrer Sant Jaume,  ballant ballant, van arribar  a la creureia del carrer sant Gabriel,    després van girar cap el carrer de Sant LLorenç i van ballar com mai davant l`Associació de Veïns on es trobaven les autoritats per donar inici a la qualcada.

Els nostres gegants van seguir  fins arribar novament as Pla de Sant Climent on uns darrers balls  i van donar per finalitzat el seu recorregut pel poble amb una convidada per els geganters oferida per l`AVV.
Video de les festes: