Cercar en aquest blog

dissabte, 14 de desembre del 2013

Festes de Nadal


Bones amics i amigues d`aquest blog, avui tornem amb l`ultima de les sortides que vem realitzar , i és que na Xisca  va voler col·laborar amb sa Creu Rotja d`Es Mercadal , i així el passat dia 11 de novembre va participar en el dia de Sant Martí , per fer ambient al poble i ajudar ha animar a la gent d`Es Mercadal a col·laborar amb sa creu Rotja . Na Xisca va  sortir junt a uns joves músics  la gran majoria de la Banda D`Es Mercadal i van rodar per els carrers centrics de la localitat central de l`illa.
Sempre és un gust poder col·laborar per fer més poble!
Aquest 2014 ens esperen sorpreses importants  podem dir que començarà la temporada molt aviat, però ja vos o desvetllarem més endavant  , una de les coses a destacar serà també el XXè aniversari dels nostres estimats Perico i Aguedet , i al 2015 els 25 anys de la nostra colla de geganters la més antiga de Menorca ! haurem de començar a pensar algo especial no ??

Per avui ja hem dit prou coses  nomes ens falta desitjar a tothom un Bon Nadal , un feliç any nou i uns bons reis a tots!!!!!! vos ho desitgem tots els geganters i gegants de Llucmaçanes.