Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de gener del 2010

La cosa es torna a moure

Per Nadal passa de pardal, per Sant Antoni passa de domini i ara mentre el dia torna a agafar moments de llum , toca arribar a l`època de l`any amb més disbauxa i diversió , on les locures són permeses , mentres siguin per passar-ho bé , el Carnaval està arribant a la nostra porta.

Aquests dies ja comença ha haver moviment al nostre poblet , alguna cosa es cou , tot sembla ser que ja s`està preparant la Rua de Carnaval de Llucmaçanes , senzilla però acollidora ja que tothom és benvingut , una cosa única si tenim en totes les nostres illes , i és que per un dia a l`any apareixen els nostres estimats gegants de Carnaval , una comitiva que sempre provoca les rialles dels asistens .

Ja quasi podem dir segur que serà el primer acte de Carnaval que es realitzarà a la nostra illa , i llavors ja donarem pas a la celebració d`aquesta festa popular per tota la resta de poblacions menorquines .

Pròximament anunciarem el dia de la desfilada dels nostres estimats gegants de Carnaval.

De moment aquí teniu una mica de cosa per començar a crear ambient de festa , que arriba es CARNAVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!