Cercar en aquest blog

divendres, 23 d’abril del 2010

Nova aventura dels gegants de Llucmaçanes


Estimats amic/gues i seguidors d`aquest blog, en set dies els nostres estimats gegants , junt amb els geganters i músics de Llucmaçanes parteixen rumb a Mallorca , per a participar a la IV trobada de gegants de Santa Maria del Camí .
A l`última publicació vam fer referencia als amfitrions santamariers, en Soler El bandejat i na Maria de Coanegre , dues grans figures molt estimades per el seu poble .

Els gegants llucmaçaners que es desplacen fins a Santa Maria del camí seran , els tan estimats l`avi Perico, s`àvia Aguedet , en Joan i na Rita . També els acompanyarà en Tòfol que com bé saveu ja s`ha convertit en un dels membres més volguts , de la gran familia llucmaçaner , per els fillets menorquins.

La trobada es realitzarà dissabte dia 1 de maig. La plantada es realitzarà partir de les 17 hores a l'Av. Jaume III per posteriorment a les 18 h, iniciar el passacarrers.
Els nostres gegants seràn , els convidats especials de la trobada d`aquest any , que es juntaran amb els diferents gegants mallorquins , de pobles com Llucmajor , Alaró , Inca , Capdepera, Palma , Manacor etc..


Per en Joan i na Rita serà sa seva segona sortida fora de l`illa de Menorca , igual que en Tòfol , tots ells juntament amb els avis , s`han posat ben polits per a poder ser uns dignes representants d`es nostre poble de Llucmaçanes i de Menorca.

Ara ja per acabar , donar les gràcies als amics de Santa Maria per la seva convidada , i esperam poder demostrar sa nostra alegria , per haver estat convidats , amb grans balls i molta festa , per que quedi un bon record de la nostra estància a la gent de Santa Maria del Camí.

A la pròxima publicació ja farem el resum del viatge



Si vols tenir els nostres gegants com amic al Facebook , busca : Gegants de Llucmaçanes Menorca i agregans.