Cercar en aquest blog

divendres, 28 d’agost del 2009

Programa d`actes dels gegants a les festes de Sant Lluis 2009




Divendres dia 28 d'agost:

Ales 18:00 h vestida dels Gegants de Sant LLuís, Lluís i Maria i na Tecla a la Plaça dels pins. Amb Tallers a Càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Lluís.

Disabte dia 29 d'agost:

Ales 16:30 h: Repicada de Campanes i descàrrega de morterets.

SORTIDA de la Tropa de Cornetas i Tambors de Soldà, de Pollença.

Ales 16:45 h: Sortida d`en Lluis i na Maria de Sant Lluis junt amb na Tecla , Doraemon i els capgrossos , acompanyats per els grallers de sant LLuis , amb els gegants Toni es Saig , na Tònia de la Sala , l`avi Perico i s`àvia Aguedet tots ells de Llucmaçanes com a convidats acompanyats per la Banda de Mùsica des Mitgjorn Gran i l'Assosació de Xeremiers orats, de Pollença i el Grup de Ball de Bot Aires de la Cala Pollença.

Diumenge dia 30 d'agost:

Ales 8:00 h: Diana a Càrrec de la Tropa de Cornetas i Tambors de Soldà, de Pollença i en Lluis , na Maria , na Tecla i en Doraemon juntament amb els grallers de la colla.

A les 20:30 h: Desfilada de Carroses,amb Participació de les Colles de Geganters de Sant Lluis , Maó , es Castell i Llucmaçanes ; xeremiers i grup de ball de bot; la Troba de Cornetas i Tambors de Soldà Pollença i la Banda Municipal de Mùsica d'alcúdia.