Cercar en aquest blog

dilluns, 7 de gener de 2013

L`última sortida del 2012

Bones amics i seguidors dels nostres gegants , avui una vegada ja acabades les festes de Nadal , cap d`any i Reis  retornem a la rutina , ja dins un nou any , el qual esperem vengui ple de festa i ballades de gegants.
Però abans de parlar del 2013 primer hem de contar la última sortida del 2012 que com ve sent habitual , va ser dia 24 de desembre al camí d`Es Castell de Maó per acompanyar el Pare Noel en la seva arribada.
Els gegants que van sortir van ser en kikus i na Kika , i tota la seva colla , destacant que feia des de l`any 2000 que en Kikus no portaba els seus cabells solts , cambiant una mica la seva imatge recordant els seus anys d`inici.
El passacarrers va ser amenitzat per la música del "cap de Fibló" , i també van participar les majorets d`Alaior , el grup de cavallers de Maó i com no el gegant Yurka.

El recorregut va ser poc però els gegants en cap moment van parar de ballar anunciant que el personatge del Pare Noel habia arribat.
Avui els nostres personatges estan de nou reposant però no pense-ho que gaire! dissabte tornen al carrer per donar el tret de sortida de la cel.lebració de la diada del poble de Menorca , amb un acte nou organitzat per l`ajuntament de Maó amb la col.laboració dels geganters de Maó , la banda de Música de Maó i la nostra colla.
En breu més noticies!