Cercar en aquest blog

dijous, 6 de desembre de 2012

Sant Martí 2012 ( Novembre)


Estimats amics dels gegants, per actualitzar aquest blog vos comentarem sa darrera sortida que varen fer els nostres gegants, aquesta vegada al poble d´Es Mercadal, va ser el passat dissabte 10 de Novembre, día en que la parroquia de Sant Martí va organitzar un festival per recaptar fons per la rehabilitación del campanar de la seva església i amb motiu de la festivitat de Sant Martí, patró del poble.
Els nostres gegants varen arribar uns dies abans a l´església on varen quedar exposats uns dies perquè la gent els poguessin gaudir un poc més.
No va ser fins dissabte, quan ningú es pensava que sortirian, ja que practicament tot el día va ploure, pero un poc antes de les 19 hores va aturar i en Joan i na Rita van poder ballar i sortir, sempre acompanyats pels nostres amics de la Banda de Tambors i Cornetes d´Alaior, que varen fer unes tonades alegres mentre que en Joan i na Rita no es van aturar ni un minut de ballar.
El recorregut va ser el centre del poble, començant a la plaça de l´església, mentre que poc a poc s´anava arreplegant un grapat de gent que es van concentrar a la sala multifuncional, on va començar una sèrie d´activitats i actuacions per es motiu abans comentat.
Aquesta ha estat sa Nostra darrera sortida, però dir ara que el proper dilluns 24 de decembre, vespre de Nadal, els nostres gegants en Kikus i na Kika aniran al Camí des Castell per rebre el Pare Noel que farà un petit recorregut per aquella barriada.
 
Video: