Cercar en aquest blog

dimecres, 16 de juny del 2010

Arriba un cap de setmana plé d`acció.

Bones amics/gues i seguidors d`aquest blog , la nostra publicació d`avui farà referencia a 3 festes , en les quals participaran els nostres estimats gegants .
La primera de les festes en la qual participarem serà , la festa de l`escoleta Sant Josep , del carrer que porta el mateix nom. Es una festa en la qual participem desde fa pocs anys en comparació de la festa d`es Passarells o es Busquerets però ja porten 4 anys participant . En aquesta festa , la volta no sol ser molt gran , els gegants fan una passada pel carrer , del qual podem destacar que la zona més propera a l`escoleta , sol estar plena de gom a gom i després els gegants realitzaran un parell de ballades i després d`una estoneta plantats , agafaran camí de nou al local de la colla.


La següent festa que tindrem serà una de les més antigues que fa la nostra colla , si la primera sortida que van fer els nostres gegants va ser Sant Gaietà , la segona va ser al poble de Sant Lluís i la tercera va ser aquesta , la festa de primavera d`es Busquerets , en la qual es celebra el final de curs de l`escoleta , amb una gran festa per la barriada .


Com bé hem dit aquesta és una de les sortides més antigues de la colla , i no han faltat cap any a la seva cita desde l`any 1992.


Al igual que la festa d`es Passarells , els primer en participar van ser els nostres gegants vells , en Kikus i na Kika .Llavors amb el pas dels anys es van anar incorporant sa Princesa , i llavors n`Abu Umar.


La festa que es desenvolupara a la barriada d`es camí de ses vinyes de Maó , començarà a les 17 h desde el parc interior de la barriada , els gegants aniran acompanyats per la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan , igual que al carrer Sant Josep.


Aquest mateix dia , es realitza una altra festa , en aquest cas per dos motius , el final de curs i el tancament de l`escoleta.


La festa esta organitzada per l`escoleta "Peter Pan " de l`antiga fàbrica de "Catisa" , fins allà es desplaçarà en Tòfol , que fara de les seves ballant amb els fillets acompanyat de la banda de Dalt Sant Joan , apartir de les 18 :30 h .

Fins la pròxima amics.