Cercar en aquest blog

dijous, 6 de novembre del 2014

Resum d`estiu: Sant Climent 2014


Fa poc vam publicar la sortida per Ferreries, aquell mateix dia els nostres gegants van marxar directes cap el poble de Sant Climent , mentres es celebrava sa tradicional torrada  els nostres geganters vestien els gegants per deixar-los ben polits .

Feia uns anys que no sortiem però l`AVV de Sant Climent va voler que tornesim a visitar aquest poble veï de Llucmaçanes durant les seves festes patronals. Així els gegants que van participar a la jornada van ser en Joan , na Rita, n`Abu Umar, na Nura i en Tòfol .

Així va ser com el dissabte de festes  dia 16 d`Agost , els nostres gegants i geganters es van trobar a Sant Climent per fer molta festa, i així ens ho va respondre el públic  amb molta alegria .
El passacarrers va estar format per els gegants de sa cassa d`es Poble de Maó , el nan Miquelet es Salero i els gegants  de l`ajuntament de Maó  tots els portats per la colla de Maó,  els seguia es Cap de Fibló  de Maó   amb les seves alegres melodies, fent que els gegants no paresin de ballar i finalment totes les nostres figures .
El recorregut del poble no va ser massa llarg , alguns balls a la plaça , seguint per el carrer Sant Jaume llavors el carrer de Sant Gabriel , llavors el carrer de Sant Llorenç on hi ha l`edifici que durant aquells dies fa el paper d`Ajuntament  sent el local social de l`AVV de Sant Climent , on hi havia presents les autoritats ja esperant per celebrar el primer toc de fabiol de les festes i després els gegants ja van enfilar el carrer Sant Climent fins arribar de nou as Pla.

Destacant una gran afluencia de públic, va ser una volta curta però intensa on totes les figures i músics van crear un gran ambient . Una vegada els gegants van arribar as Pla  uns alegres balls van donar per acabada la jornada , seguidament es va anar a guardar els gegants i  cap a l`associació de veïns on  havien preparat una bereneta i on també van fer entrega als grups participants d`un record de les festes.