Cercar en aquest blog

dissabte, 27 de setembre del 2014

Festes de final de curs !

Benvolguts amics i amigues dels nostres gegants , després de varis mesos sense publicaicons , reprenem aquest blog , amb ganes de contar totes les anecdotes i grans ballades que han fet els nostres gegants durant tot l`estiu!
Abans de parlar de les festes d`estiu , varem tenir varies actuacions , entre elles en aquesta publicació farem referència a la festa de l`escoleta Cap de Creus de Maó , l`escoleta de Sant LLuís  i també una sortida que es va realitzar  per s`Arenal d`es Castell .

Començarem per la festa de s`escoleta de Sant Lluís , la geganta que va participar va ser na Xisca que va acompanyar na Tecla  amb els seus alegres balls per els diferents carrers de la població . La música va anar a càrreg de la colla de grallers d`Es Castell que tamb va portar  algunes de les seves figures per fer la festa més gran.
La volta no va durar més d`una hora  i molts fillets van acompanyar els gegants i grallers durant el cercavila.
Una vegada la comitiva va tornar a l`escoleta , un ball de tots junts i llavors els geganters van ser convidats a una bereneta. Un gust col.laborar amb l`escoleta de Sant Lluís.

Una altre sortida que vam tenir va ser a un hotel de s`arenal d`es Castell , on na Xisca i en Tòfol van desfilar junt amb la Banda Jose i sus muchachos d`Es Castell ,   davant la mirada expectant dels turistes que van participar molt activament en l`acte. Na Xisca molt eixerida ella es va enfadar amb els geganters per que no la van deixar posar-se el biquini per anar a pendre el sol , però ella igualment va voler baixar a la platja a fer-se una foto .

La última de les festes de les escoletes va ser aquest any la de Cap de Creus de Maó , en aquesta ocasió la música va venir per part de la Banda d `Alaior que amb les seves alegres melodies no van deixar descansar ni un moment els nostres gegants. El recorregut va ser per el barri de l`escoleta i no va deixar a ningú indiferent . En aquesta ocasió els gegants que van sortir van ser , en Kikus i na kika , na Nura i n`Abu Umar .
Molta gent va acompanyar el passacarrers , i sobretot van escampar molta festa per tot , una vegada arribats a l`escola uns alegres balls i es va donar per finalitzada la nostra actuació.
Llavors va tocar preparar Sant Gaietà!