Cercar en aquest blog

divendres, 25 de desembre del 2009

Nadal 2009

Bones amics/gues dels nostres gegants, ahir la nit de nadal , els nostres estimats Kikus i Kika , van sortir a passetjar un any més , per rebre el Pare Noel a la seva arribada as camí d`es Castell . Com és lògic el gegant Yurka també va sortir junt amb el grup de capgrossos del casal del poble (IBAS) ,les majorets d`Alaior , mentres que la música venia per part de la banda de cornetistes i tamboriners de Dalt Sant Joan de Maó.
La desfilada estava encapçalada per en Yurka i els capgrossos , seguidament venien els nostres gegants , la banda de tambors , el grup de majorets , un grup de caixers que precedien ja l`arribada del carroatge del Pare Noel .
La desfilada va començar sobre l`hora prevista 18 :30 h , el vent en un inici dificultava bastant el balls dels gegants , però en cap moment els gegants van parar de ballar.

Es va començar de sa plaça del Carme , plaça del Princep , i Camí d`es Castell per avall fins arribar al trono del Pare Noel , on s`anaven presentant els diferents grups participants i llavors el Pare Noel va entregar regals als nens i nenes presents , mentres als diferents grups ens van obsequiar amb un berenar.

Ara en Kikus i na Kika ja tornen a ser al nostre local esperant ja impacients l`arribada d`un nou any .

Video de la jornada.