Cercar en aquest blog

diumenge, 26 de setembre del 2010

Calan Porter i final de temporada!

Bones amics/gues i seguidors d`aquest blog després d`uns dies sense publicar , tornem per exposar la que ha estat la darrera sortida d´alguns dels membres de la nostra colla, les Festes de Calan Porter (Alaior) per ajudar a la colla de geganters i grallers d`Alaior a portar en Llorenç i na Eulàlia .
Aixi va ser el dissabte dia 18 quan van marxar cap a Calan Porter , però la jornada no començaria com una festa , sino recordant al nostre amic , i estimat Yurca que ens va deixar el passat dia 14 de setembre, el qual sempre durem dins el cor . Per aquest motiu es va realitzar un emotiu minut de silenci abans de començar el passacarrers que també va contar amb la presencia de la colla Yurca amb el seu gegant , que anaven de dol igual que també ho van fer en Llorenç i na Eulàlia , com un petit homenatge a nen Yurca.
Però la festa ha de seguir , i així va ser a les 17:10 minuts el passacarrers va començar , estava format per la banda de cornetes i tambors d`Alaior , les Majorettes d`Alaior , el gegant Yurca i els seus capgrossos i tancant la desfilada en Llorenç i na Eulàlia , junt amb la seva colla de geganters i grallers.
La volteta va durar una horeta per els carrers de l´urbanització amb un grapat de gent que ens va acompanyar.
A les 18:15 van arribar de nou a la plaça devora " sa Paissa" on van realitzar uns balls i ens van despedir fins l`any que ve .
Ara els nostres gegants ja estan totalment desvestits i guardats al seu lloc de descans esperant impacients la seva pròxima sortida , però també tenin en compte que ara toca una temporada de repós.
Aqui vos posem un video que recull imatges de totes les sortides d`estiu que han realitzat els nostres gegants i geganters.


fins la pròxima amics!