Cercar en aquest blog

dissabte, 6 de juny del 2009

Festa de primavera d`es Passarells



Bones amics , deprés d`uns mesos d`espera , els nostres gegants han tornat al carrer , i com ja és tradició la festa de primavera organitzada per l`escoleta d`es Passarells . En aquesta festa fa desde l`any 1993 que i participem, però avui parlarem de l`edició d`aquest any 2009.


L`hora de sortida era les 17 h , i així ha estat , tant els gegants com la banda de cornetes i tambors de dalt Sant Joan estaven apunt , i s`ha donat inici al passacarrers.


Un dels grans incovenients d`avui ha estat el vent , que tenia una força bastant considerable i dificultava els balls dels gegants , però com a bons geganters que tenen els nostres gegants , no han parat mai de ballar , que ja en tenien moltes ganes.


El recorregut ha estat el següent , sortida de davant l`escoleta , carrer Pedro Maria Cardona , Pintor Calvó , llavors han pujat l`avinguda de Menorca, i davant el banc de sa Nostra han girat i han fet tota l`avinguda sencera fins al carrer Doctor Camps i han enfilat camí de nou cap a l`escoleta .
Els nostres gegants juntament amb la banda de Dalt Sant Joan han replegat moltíssima gent , una clara mostra , de lo tradicional de la festa i de l`estima que tenen per els nostres gegants , que seria sa festa d`es Passarells sense en Quicus , na Quica , sa Princesa i n`Abu Umar .

Una vegada han arribat de nou a l`escoleta un ball per acabar , i sa donat pas als jocs per a fillets i filletes , que aniria seguit de Pinyeta Pinyol , també hi havia bar , zones de pintura etc..

Bonu ja per acabar recordar que la setmana que ve seguim amb les festes de primavera , aquesta vegada el seu torn és per l`escoleta d`es Busquerets , la sortida esta programada a les 17 h desde la plaça d`es cami de ses vinyes.
Video de la sortida:
Imatges de la festa cedides per n`Ignasi , Gràcies !
Aqui podeu veure un video resum de les festes de Sant Gaietà a menys de dos mesos .