Cercar en aquest blog

divendres, 18 de juny del 2010

Festa al carrer Sant Josep 2010

Benvolguts amics dels nostres gegants , en la publicació d`avui explicarem la sortida del carrer Sant Josep de Maó amb en Kikus , na Kika , sa Princesa i n`Abu Umar . Ells han estat els encarregats de donar l`alegria dels fillets de l`escoleta , que junt amb els seus familiar omplien el carrer creant un vertader ambient de festa.

Els gegants han fet la seva arribada a les 18:30 h acompanyats per els seus amics els tambors i cornetes de Dalt Sant Joan de Maó .



Poc a poc han anat baixant el carrer amb els seus alegres balls , creant una gran espectació entre la gran quantitat d`infants que els esperaven .



Encapçalaven la comitiva sa Princesa i n`Abu Umar , seguits per en Kikus i na Kika i tancant la desfilada la banda de Dalt Sant Joan .



En Kikus i na Kika , aquest any estan molt animats , i viuen amb molta força cada una de les seves sortides , ja que enguany com ja sabeu els nostres gegants compleixen el seu xxè aniversari , vint anys de repartir alegria per tots els racons de Menorca i sobretot que són l`inici d`una gran familia llucmaçanera com es la gran comparsa de gegants que ha anat creixent apartir del naixament d`en Kikus i na Kika.
Recordau demà a les 17 h a sa barriada d`es Camí de ses vinyes de Maó , festa d`es Busquerets 2010 , i a les 18 :30 festa a l`escoleta "PeterPan" (antiga catisa)
Video de la jornada d`avui.