Cercar en aquest blog

diumenge, 3 de gener del 2010

Arribada del Patge Reial a Llucmaçanes




Bones amics/gues , la publicació d`avui poc te a veure amb els gegants , però si vinculat a la colla de geganters.
Avui parlarem de l`arribada dels patges reials al nostre petit poblet , l`acte està organitzat per l`AVV de Llucmaçanes , però la nostra colla colabora en lo que és la decoració de la tribuna i un poc en l`organització. Si retrocedim un any , en les imatges de l`arribada del patge del passat any , els que van presidir la coneguda "sala d`es Gegants" juntament amb el patge Reial , van ser els nostres gegants vells en Kikus i na Kika.
Aquest any l`arribada oficial de la comitiva va ser les 17:30 h , els membres de la banda de cornetes i tambors de dalt Sant Joan esperaven l`arribada del carroatge just al cami de na ferranda , llavors van fer un recorregut per tots els carrers del poble amb una gran gernació de fillets i filletes .
Un poc més tard van arribar as Pla de Sant Gaietà , on es Patge Reial i el seu ajudant van baixar del carroatge , i van entrar al local sanitari , o ja també conegut com sa casa d`es Gegants , on hi havia montat el trono , on hauria de rebre les cartes de tots els fillets i filletes i no tan fillets..
A les 19 :30 tots ja havien passat i es va donar per finalitzat l`acte , el Patge i el seu ajudant , es van despedir , fins dia 6 de bon matí , quan els Reis Mags faran la seva arribada al nostre poble.
Ara vorem quines sorpreses ens portaran els Reis Mags aquest any , de moment per la nostra part , convidem a tothom a que vengui a gaudir de la seva arribada dia 5 a n`es Port de Maó , on aquest any sa cavalcada amaga una "petita " sorpresa , si la voleu descobrir , ja ho sabeu , sino teniu l`obció de segir en directa la retransmisió que realitzarà IB3 desde Maó també apartir de les 19 h.