Cercar en aquest blog

dimarts, 27 de gener del 2009

Arriba na Xisca i na Gorguina


El Carnaval del 2004 seria especial , els reis tindrien uns nous acompanyants , na Xisca i sa bruixa Gorguina . Ademés els Reis rebrien els seus noms , el Rei Bernat i la Reina Pili .


Aquell any la comparsa va participar a la Rua de Carnaval d`Alaior i van encapçalar la desfilada junt amb la Banda de música d`es Migjorn Gran .



La rua va passar pels principals carrers de la població , i els gegants en cap moment van parar de ballar . En arribar a la plaça de la Constitució van fer un parell de balls , i llavors van seguir fins arribar al poliesportiu, lloc on finalitzara de la rua.

Els gegants van entrar al igual que tots els participants , i una vegada dins , la banda de música va sonar un parell de cançons i llavors es va fer l`entrega de premis.

La nostra sorpresa va arribar quan ens van donar el tercer premi de la rua i un premi especial.

Va ser una gran alegria , i o vam voler agraïr amb uns grans balls finals , amb els quals ens vam despedir del carnaval 2004 .En aquests a sa Reina Pili , va tenir un petit ensurt, i és que li va sortir un dels seus pits , la qual va produir vaires rialles entre el públic asistent.