Cercar en aquest blog

dilluns, 2 de gener del 2012

Nadal 2011

Bones amics i amigues dels nostres gegants després d`uns dies intensos , i a meitat dels actes d`aquestes festes , podem dir que els nostres gegants i geganter  van acabar l`any molt bé i el començaran de la millor manera.
Però abans de començar volem desitjar-vos un feliç any 2012 a tots!
Primer de tot direm  que dia 22 de desembre el betlem dels nostres gegants va ser premiat per la seva qualitat , per l`ajuntament de Maó . En ell es poden trobar diferents estampes menorquines representades , com llocs , un barranc amb el seu torrent d`aigua entre altres.
Una altre cosa ha estat que  dia 24 nit , en Kikus i na Kika van sortir amb la comitiva d`arribada del Pare Noel d`es Cami d`es Castell , junt amb el gegant Yurka , la banda cap de fibló , les majorets d`Alaior , cavalls i el carruatge amb el Pare Noel.
L`acte va començar a les 18:30 h desde sa plaça del carme , fins a la part final d`es camí`d`es Castell, un convidat que va ser present  durant tota la volta , que va dificutar els balls dels nostres protagonistes va ser el vent  però els nostres geganters , no van voler deixar de ballar en cap moment , així que la festa no va parar ni un segon.
Ara en Kikus i na Kika ja estan de nou guardats esperant les pròximes sortides del 2012! però abans , els nostres geganters van fer el sopar de final de temporada del 2011 , a Llucmaçanes amb un gran ambient de germanor i alegria, i és que la nostra colla es una gran familia , on tothom és amic i entre xauxa i riure , es va desenvolupar un bon sopar amb el qual van donar per finalitzada la temporada del 2011, i esperant impacientment la temporada del 2012 que comença en molt breu temps!
Ahir la colla va col.laborar amb l`arribada del patge reial a Llucmaçanes , i la sorpresa de molta gent va ser que a la casa dels gegants com diuen els fillets es van trobar amb un personatge, poc conegut per ells  que després d`estar quasi 2 anys guardat  torna a veure la llum per a participar a la cavalcada de reis de Maó , ell és el gegant Rei Gaspar , que la colla va construir l`any 2009 per a participar juntament amb en Tomeu de Maó i en Martí d`es Mercadal  representant aquests el rei Melcior i Baltasar.
Aquest any l`iniciativa es repeteix i en Gaspar tornarà a lluir com mai la seva vistositat durant la cavalcada que sortirà des del port de Maó a les 19 h del proper dia 5.

Video de la sortida del dissabte de nadal 2011



Pròxima publicació  CAVALCADA DE REIS DE MAÓ 2012