Cercar en aquest blog

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Els gegants parteixen de viatge


Hola amics geganters , avui tot i que vam dir que la seguent actualització seria el pregó de festes de la Mare de Déu de Gràcia , no serà així , per uns dies deixarem el resum d`estiu 2008 , i és que els nostres gegants van de viatge , a fer una visita als seus amics de la població d`Alcúdia.


A principis d`estiu van rebre la convidada a participar a la 3a trobada de gegants que es cel.lebre a Alcúdia , que aquest any serà dia 11 d`octubre , coincidint amb l`acte de cel.lebració del 800 aniversari del naixement del rei Jaume I .


Aquest viatge serà especial , ja que per algunes de les figures serà el primer que realitzan fora de la nostre estimada illa de Menorca .


Els gegants que aniran a Alcúdia seran , l`avi Perico i s`àvia Aguedet ( que és la segona vegada que visiten l`illa veïna ) , en Joan i na Rita , que per ells serà la primera vegada que van fora , i el nouvingut Tòfol .


Ells seran els encarregats de representar el poble de Llucmaçanes i també l`illa de Menorca en aquesta trobada .




Els geganters , músics i gegants parteixen divendres dia 10 cap Alcúdia , i estaran 2 dies per terres mallorquines , dia 11 sencer i dia 12 a la tarda tornen .
La trobada serà dia 11 per la tarda , començarà amb una plantada de les figures que serà a les 18 h , al passeig Pere Ventayol i el recorregut pel camí de Ronda.


A la pròxima actualització , especial trobada de gegants d`Alcúdia 2008.