Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de maig del 2012

Es comença a sentir l`olor de Festes

Bones amics dels nostres gegants , la nostra publicació d`avui farem un breu resum de les dues darreres activitats realitzades per alguns dels nostres personatges.
El passat dia 21 d`Abril ens vam traslladar fins a Ferreries amb en Tòfol , per a participar en un Lib Dub , organitzat per la gent del poble . Va ser una experiència totalment positiva i divertida , molts van ser els fillets que es volien fer fotografies amb el nostre capgrós. Així podem dir que el nostre simpatic personatge ja está ben despert per començar festes.
El passat diumenge 29 la que es va despertar després de més d`un any sense sortir del local , va ser na Xisca , ja que aquest any tristament no va sortir la comparsa de carnaval .
La geganta va ser convidada expressament per els escoltes de Menorca a participar de la festivitat de Sant Jordi que aquest any s`organitzava a Llucmaçanes . Ella no s`ho va pensar ni un moment, es va ben vestir i deveres cap a Llucmaçanes a fer festa amb es fillets.
L`acte va ser molt sencill però som sempre on surt ella ben carregat de festa i animació.

Na Xisca no tura i s`ha tornat demanar la seva presencia en un altre acte!, aquesta vegada toca tornar a agafar maleta que nam d`excursió fins es Mercadal , a la fira de manualitats , on sortirà el diumenge matí a passetjar per es Mercadal a les 11:30 desde sa plaça constitució.

Video de Llucmaçanes.