Cercar en aquest blog

dissabte, 23 de juliol del 2011

Gloriós Sant Jaume 2011


Bones amics i amigues , la cosa està amb ambient de festa! , avui vespre en Jaume i na Roser faran acte de presència durant el pregó de les festes de Sant Jaume 2011 . Mes o menys està previst que realitzin el seu primer ball de festes a les 20:15/ 20:30 h .




Els gegants estan impacients , ja que són les seves festes majors , com be van publicar van ser vestits la setmana passada per a tornar a lluir ben polits per les festes.


A Llucmaçanes la cosa es comença a moure , la gran majoria de gegants ja estàn montats i vestits a la coneguda com "casa d`es gegants" o antiga unitat sanitaria , aquest any en Toni es Saig i na Tònia de la sala estrenen nova imatge , ja que en aquests mesos han passat per taller per que aquest any és especial per en Toni ja que compleix el seu primer Xè aniversari .

En Joan i na Rita també estan montats , després d`haver passat per taller tot i que en aquest cas els canvis realitzats no han alterat l`imatge exterior de les figures , que estan impecables per tornar a ballar tan alegres com sempre.


Ahir n`Aisha sa peluquera va venir a Llucmaçanes per a pentinar na Rita , esclarir sa tornella de cabell natural i fer-li uns riços per que na rita estigui ben wapa per Sant Gaietà!.

Demà diumenge vos esperam a tots a les 17h a s`ajuntament d`Es Castell per veure sortir en Jaume i na Roser , portats per la colla de Maó i la nostra , juntament amb en Homer i en Xec . Dilluns matí la festa començarà de bon matí a les 8h diana i llavors a les 10:30 pujada a missa , i a les 12 tradicional davallada ! amb ses frases Menorquines .


Gloriós Sant Jaume a tothom!