Cercar en aquest blog

diumenge, 5 de juny del 2011

Festa de Primavera d´Es Busquerets







Bones Amics! Ahir dissabte es va començar una nova temporada gegantera amb la tradicional sortida a la festa de la Primavera d´Es Busquerets.





Els gegants assistents a la celebració van ser en Kikus i na Kika amb sa Princesa i es Moro Abu Umar, acompanyats en tot moments pels seus geganters i, com no, per la banda de Cornetes i Tambors de Dalt Sant Joan i alguns membres de la nostra banda de música.





El cel ennuvolat no va impedir que gegants i músics arrepleguesin un bon grapat de gent i al.lots que ens va voler acompanyar en tot moment pels carrers de Vives Llull, Camí de Ses Vinyes, Miguel de Veri, San Esteban per tornar a l´Avinguda de Vives Llull i aixi fer entrada al Parc de Ses Vinyes on vam poder oferir unes ballades que van donar pas als jocs infantils, entre altres activitats programades i aixi vam poder donar per finalitzada el que va ser el tret de sortida dels gegants que han passat tot l´hivern esperant aquest moment per tornar a sortir al carrer i escampar l´alegria de les festes.





Noltrus tornam a sortir al carrer el proper dissabte 11 de juny a les 17 hores, a la festa de la primavera d´Es Passerells.