Cercar en aquest blog

diumenge, 27 de maig del 2012

En Toni es Saig i na Tònia són els encarregats de presentar la programació d`estiu del Teatre Principal de Maó

 En Toni Es Saig y Tònia de la Sala van fer la seva primera sortida d`aquest any, i amb un motiu prou especial , la presentació del programa d`estiu del Teatre Principal de Maó .

 Durant uns dies els dos ilustres personatges van presidir l`entrada del cloiseu maonés , davant la sorpresa de la gent que els veia en un lloc poc habitual .
El passat dissabte dia 26 , els dos grans personatges van sortir per la porta principal del Teatre i acompanyats per els amics de la banda de Música de Maó , van passetjar el centre de la ciutat , passant ben alegres  ballant com ells dos o saben fer , per sa costa de sa plaça , carrer nou , sa ravaleta i acabar a la plaça del Carme.
Molta va ser la gent que va seguir els dos gegants i músics durant tot el recorregut , i en arribar a la plaça del carme , els dos gegants van realitzar un ball i es van plantar , en aquell moment en Toni  va lluir de ma a ma la programació d`estiu 2012 , mentres la gerent del teatre i la regidora de cultura, turisme i festes  presentaven  tots els actes que es faràn d`ara fins els actes enmarcats dins les festes de la Mare de Déu de Gràcia  que es realitzaran al teatre.
Després tots els asistens van ser convidats a la primera pomadeta de l`estiu , i els gegants es van retirar de nou cap al local de la colla a esperar nous actes .
Aquesta propera setmana , comencen les festes de primavera , on participaran en Kikus , na Kika , sa princesa i n`Abu Umar , unes festes que ja fa més de 20 anys que i participem activament .

Fins la pròxima amics!
Fotos: Oscar Bagur , Miquel Alzina , Diari Menorca .