Cercar en aquest blog

dimecres, 24 de setembre del 2008

Resum d`estiu




Hola amics , després de donar la benvinguda començarem aquest blog fent un petit resum de com ha anat l`estiu .


Els nostres gegants van començar la temporada ,com ja és habitual , amb les festes de primavera que organitzen vàries escoletes de Maó durant el mes de juny , ( es Busquerets, es Passarells i s`escoleta de sant Josep ).Dins aquest mateix mes , van ser convidats a participar al desè aniversari de na "Tecla ", geganta de Sant Lluis , ja que els nostres gegants, Quicus i Quica ,en són els padrins .


En aquesta festa van ser presents totes les colles de l`illa , la colla de Maó amb en Pere i na Gràcia ( gegants d`IBAS) i en Miquelet es Salero , la colla d`es Castell va venir amb el recent estrenat Xec Calvet , la colla Queta de Maó amb el seu gegant Mimo, la colla d`Alaior va portar els músics , Sant Lluis va treure la amfitriona na Tecla i en Doraemon, i nosaltres vam portar en Quicus , na Quica i n`Abu Umar i sa Princesa , els mateixos que van sortir setmanes abans a les diferents festes de primavera.





Llavors els nostres gegants van tenir unes setmanes de repòs fins el 27 de juriol, on teniem "doblete" les festes d`es Grau , i l`inici de les nostres festes.


Per proximitat o més ben dit per coincidir l`inici de la nostra festa major amb les festes d`es Grau , els gegants que van acudir , no van ser cap dels gegants de festes , sino que es van desplaçar fins el petit nucli d`es Grau en Xim i na Xisca dos dels cinc gegants de carnaval.




Amb ells la festa esta asegurada , na Xisca encalçant fiets i fietes i en xim saludant a sa gent d`es balcons , va ser una agradable passetjadeta vora la mar.





En pròximes actualitzacións Festes de Sant Gaietà 2008

videos :

festa desè aniversari Tecla:

http://mx.youtube.com/watch?v=iXRIU1p8A9c

http://mx.youtube.com/watch?v=J4dAJP8oAqA

http://mx.youtube.com/watch?v=5Nzq5lDTAMI

festes d`es Grau :

http://mx.youtube.com/watch?v=A_zdflFGVJQ