Cercar en aquest blog

diumenge, 5 de setembre del 2010

Es gegants van a s`ermita de la Mare de Déu de Gràcia

Bones amics/gues dels nostres gegants , la publicació d`avui farà referencia a les dues sortides d`ahir , destacant sobretot la sorpresa desvelada ahir , i és que mentres en Kikus i na Kika van sortir a Malbuger a fer una volteta per la barriada , en Joan i na Rita , es van posar les seves millor gales per participar a la romeria de la Mare de Déu de Gràcia .
Així el grup es va dividir en dos grups , i quasi a la mateixa hora van anar i venir per la ciutat de Maó , engrescant infants i no tan infants.
En Joan i na Rita van arribar a les 17 h a sa plaça de s`ajuntament de Maó , lloc de trobada i partida de la comitiva, tothom es fixava amb els gegants la gran novetat de l`edició d`enguany de la romeria.

Destacam la panera de flors que portava na Rita tota plena de flors , per fer igual que la gent del poble la seva propia ofrena a la Mare de Déu de Gràcia.


Molta era la gent que felicitava a la colla per l`iniciativa d`haver sortit aquest acte tan emotiu i a la vegada festiu estimat per els maonesos.

Peró lo millor serà que mireu les imatges i el video que posem a continuació per que pogueu observar com va transcorrer la romeria.


Des de aquestes linees volem agraïr as grup es Rebost la seva convidada a participar d`aquest acte , que esperm poder tornar a repetir.


Demà apartir de les 18:45 sortida del passacarrers del pregó de festes desde la plaça de s`ajuntament de Maó.