Cercar en aquest blog

diumenge, 16 de desembre del 2012

Les escoles ens visiten!

Bones amics i amigues , estem ja a les portes de les festes de Nadal , i la colla participa en diferents iniciatives , però primer contarem el que va passar fa unes setmanes enrera.
El passat mes de Novembre després de que en Joan i na Rita visitesin el poble d`Es Mercadal per celebrar Sant Martí , van tornar a Llucmaçanes , allà els i esperaven sa Princesa i n`Abu Umar , es cap i mans de s`àvia Aguedet , en Kikus , es casc i espasa  d`en Toni es Saig , en  Tòfol . Tots ells junt un bon grapat de fotografies i el dibuix d`en "Zaca" dels nostres gegants omplien tota l`entrada i sala de l`antiga unitat sanitaria , coneguda com la casa dels gegants .
Les visites vindrien donades per  l`escola de sa graduada , amb sa clase d`es "gegants" i unes hores més tard per la Salle amb la clase que també es nom "gegants".

En les dues visites els fillets van poder mirar totes les fotografies , tan dels nostres gegants com de la resta de gegants principals de Menorca , i van poder veure com es vestia un gegant.
Llavors tots els que volien podien entrar dins en Kikus, una experiencia que els i va agredar molt!.
Seguidament van venir les fotos de grup i per acabar van tenir l`oportunitat de sentir el fabioler , interpretar per ells les diferents melodies de les festes , una visita ben complerta que aglutina les dues parts més principals de les nostres festes patronals.
Una vegada explicades les visites, vos exposarem els darrers actes de l`any 2012 , el proper divendres dia 21 , s`inaugura el betlem de Llucmaçanes , en el qual la colla hi ha participat .
Aquest està al local sanitari , i es pot visitar cada dia , ya que romandrà obert al public.
La inauguració serà divendres 21 a les 20h .
Seguidament tenim en Kikus i na Kika participaran dia 24 de desembre en l`arribada del paranoel as camí d`Es Castell a Maó  a les 18:30h .


BONES FESTES!