Cercar en aquest blog

divendres, 4 de setembre del 2009

Festes de Gràcia as d`es Cami d`es Castell 2009

Bones amics/gues avui feim el resum de la primera de les festes de Barriada d`aquest any , la d`es Cami d`es Castell .
Avui els nostres estimats Kikus i Kika , juntament amb tota sa seva colla d`al.lots , han participat en un dels primers passacarrers de les festes de Maó , hi ha que dir que no han estat sols , ja que en Pere i na Gràcia de la casa d`es poble (I.B.A.S) també han sortit a ballar amb la colla de geganters de Maó , un altra que també ha sortit , ha estat el gegant Yurka , que pertany a l`associació de veïns d`es cami d`es Castell de dalt.
Tota la comitiva de gegants ballava al ritme dels seus amics la banda de cornetes i tambors de Dalt Sant Joan de Maó , i per si no ni havia prou , també si han afegit les majorets d`Es Castell.
La comitiva la encapçalaven les majorets , seguides per la banda i llavors tot el seguici de gegants que han anat ballant durant tot el camí d`es Castell.



Hi ha que dir que el temps ha posat una mica d`impediment a l`hora de sortida , ja que estava mig poliscant , però la festa es veu que és amiga de Sant Pere , i poc a poc aquella poca pluja a deixat pas a una gran festa de carrer.

El punt de sortida era la cantonada de foto Sturla , i a les 19 h ha començat la música , el recorregut era bastant evident , plaça del princep i cami d`es castell amunt i avall per tornar a la plaça del princep on hem realitzat un parell de balls i els gegants han donat pas a l`actuació d`es Bastió de s`illa .

Dia 5 serà un dia plé d`actes , a les 17h sortida d`en Kikus i na Kika a sa plaça Eivissa, a les 18 :10 h festa a la barriada de Malbuger amb els nostres gegants Toni es Saig i na Tònia de la Sala , i a les 20 h aquests acudiran a no ser que estiguin molt cansats i na Xisca els i prengui es relleu , aniran a realitzar uns balls al carrer de gràcia de Maó també per celebrar l`arribada de les festes majors de la ciutat de Maó en honor a la Mare de Déu de Gràcia.

Videos: