Cercar en aquest blog

dimarts, 10 de gener del 2017

Primera sortida de s`any S'ARRIBADA DELS REIS


El passat dia 5  ,nit de Reis , els nostres estimats gegants  que representen els tres reis Mags , Melcior, Gaspar i Baltasar, van participar molt activament de la desfilada de Reis d`Es Migjorn Gran.
Així va ser com els 3 nostres grans protagonistas tot i el mal temps  de vent que feia , van sortir a ballar junt als valents geganters  per fer més mágica la nit de Reis.


A les 19 :30 els 3 gegants començaven a ballar davant les escales de l`antic Ajuntament,  per ambientar l`espera de la comitiva que es començava a dibuixar de lluny.
Seguidament els gegants es van incorporar a la comitiva i van acompanyar als tres Reis Mags , fins la plaça de l'esglèsia. Allà van realizar alguns balls amb la Banda d`Es Migjorn,  fins que la comitiva va tornar arribar i els Reis van baixar i els nostres grans protagonistas van donar  el relleu als veritables protagonistes de la nit, els 3 Reis Mags vinguts de lluny carregats de regals.

Així els nostres grans personatges van  resguardar-se a l`esglesia de Sant Cristòfol, a un lateral del altar, per participar de la missa d`epifania del dia de Reis.